ESCOLA EL MIRACLE

Aquest estiu les nenes i nens del casal ajudaran a l'agència GamLab en el seu esforç per protegir el planeta d'una amenaça ben bruta i pudent. Els robots del planeta Deixalla, també coneguts com a BROSSOTS, han posat el seu punt de mira en la Terra. Després de vàries investigacions i un excel•lent treball d'espionatge les agents de GamLab han descobert el motiu pel qual els BROSSOTS han vingut al nostre planeta, volen utilitzar el planeta Terra com abocador, colla de bruts!

Per tal de defensar-nos necessitem l'ajuda dels Kami, els éssers màgics nascuts de la naturalesa i que són els protectors de la Terra. En el passat els Kami vivien en harmonia amb nosaltres però com que últimament tenim el planeta una mica brut fa temps que no en neixen, ja que necessiten d'un medi ambient sa i net per a poder créixer.

Com hi ha molta feina a fer, enguany ens dividirem per a poder completar la missió:

(L’atac dels BROSSOTS)-L’equip de protecció (de 6 a 12 anys) entrenarà amb les nostres millors agents de camp amb l’objectiu d’estar preparades i preparats per si els BROSSOTS s’apropen a les instal•lacions de l’equip d’investigació. Hauran d’estar atents i atentes, ja que aquests pudents són astuts i se les pensaran de tots els colors per a embrutar tot el que puguin i fer la guitza a l’equip d’investigació.

(La missió dels Kami)-L’equip d’investigació (de 3 a 6 anys) s’encarregarà d’ajudar a les científiques de GamLab en el seu estudi dels Kami. Per dur a terme aquesta investigació cada setmana estudiaran un ou de Kami diferent, analitzant les seves característiques per a poder trobar un medi ambient adequat i com mantenir-lo net. Si ho fem bé a final de setmana podran ser testimonis del naixement d’un Kami!

 

 

Preus del casal

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la adreça de correu de casal@gamlab.cat o trucar al telèfon 696291051