SÈRIE AVENTURA:
LA RELÍQUIA ROBADA

Descobreix qui ha robat un objecte de gran valor del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i persegueix el lladre per tot el món. Viatgeu al Marroc, la Xina, Veneçuela, Nigèria i els Estats Units d’Amèrica on coneixereu persones que us ajudaran a recuperar la relíquia robada.

Conjunt de cinc capses d’aprenentatge amb reptes competencials, físics i artístics per dur a terme tant a l’aula com al pati, on és molt útil a l’hora de reduir la conflictivitat. A banda de les cinc capses, inclou carpetes de reptes introductoris i sobres de reptes finals amb cofre i cadenat de fi d’aventura.

Les cinc capses d’aprenentatge

DESTINACIÓ
LA XINA

La xina és el país més poblat del món i el tercer més gran. Trobar la persona que cerqueu pot ser molt difícil, però no heu d’oblñidar que tindreu ajuda. Busqueu l’enllaç i demostreu la vostra habilitat, intel.lència i creativitat al bell mig continent asiàtic.

DESCOBRINT
VENEÇUELA

Veneçuela és un país ubicat al nord de Sud-amèrica que es va independitzar d’Espanya fa dos-cents anys. Ple de paratges naturals com platges banyades pel mar del Carib, selves frondoses i altes muntanyes, Veneçuela és un indret ideal on amagar-se. Així que caldrà que pareu atenció si voleu seguir el rastre de l’Alícia.

OBJECTIU:
NIGÈRIA

Nigèria és el país més poblat de l’Àfrica i, per aquest motiu, se’l coneix com «el gegant africà». Antiga colònia britànica, Nigèria és un país on conviuen uns 250 grups ètnics diferents i en el qual es parlen més de 500 llengües diferents. En resum, un país curull de varietat on és fàcil que l’Alícia passi desapercebuda. 

EXPLORANT
MARROC

L’Alícia Sobrequés s’amaga en algun racó de Marràqueix. Per trobar-la haureu de buscar aliances dins d’una ciutat plena de bullici i aprendre a orientar-vos entre els carrers estrets i les places que formen la Medina de Marràqueix, un espai de gran valor patrimonial pleníssim de vida. 

EN RUTA PELS
EEUU

Els Estats Units d’Amèrica formen part del nostre imaginari. Poques coses ens poden sorprendre d’un país que hem vist reflectit en tantes pel·lícules. La vostra missió us porta a la zona de Califòrnia, Arizona i Utah a la recerca de l’Alícia Sobrequés.