SÈRIE ODS

Els participants es veuen inversos en una aventura en la qual treballen un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de forma implícita fins al desenllaç

Leviatan,
l’horror marí

El Leviatan era una enorme i terrorífica criatura mitològica de grans dents afilades i cos ple d’escames capaç d’una destrucció inigualable. Potser no és un Leviatan el que estem buscant. Ni tan sols en coneixem el veritable nom d’aquest enemic temible. Només sabem que es tracta també d’un monstre immens i destructiu al qual donarem caça.

Capsa dedicada a l’ODS 14, en concret la problemàtica del plàstic al mar.

Culpables.
basada en fets reals

Alguns testimonis diuen que va ser inevitable. Altres assumeixen que van ser uns negligents. Escolteu-los a tots i descobriu què va passar aquell 31 de juliol de 1983. Però no oblideu que, per entendre la magnitut de la tragèdia, moltes vegades no n’hi ha prou en conèixer els fets: cal interpretar-los per evitar que es tornin a repetir.

Capsa dedicada a l’ODS 15, en concret la problemàtica les espècies exòtiques invasores.

Enemic acèrrim

Anys enrere, el món estava sotmès als capricis d’éssers vils que aterrien poblacions senceres per caprici. Van ser gràcies a superherois com l’Steven que els dolents van caure en l’oblit i el món és un lloc ple de pau. Però, quan tot semblava en calma, l’Steven s’ha topat amb el seu enemic acèrrim i no és capaç de derrotar-lo sense ajuda.

Capsa dedicada a l’ODS 3, en concret la problemàtica de la salut mental.

L'arròs legendari

Diuen les llegendes hindús que van existir uns grans d’arròs gegants que rodolaven directament als graners. La Vandana és una activista que lluita per una agricultura més sostenible en la qual les agricultores estiguin empoderades. Per fer-ho, ha decidit trobar l’arròs del qual parlen les llegendes i així facilitar la vida de les persones que el cultiven.

Capsa dedicada a l’ODS 2, en concret la problemàtica del malbarament alimentari.

DUNA, Missió al deserT

En Pol Usul us demana que l’acompanyeu a una missió al planeta desert de Duna. Un món inhòspit on l’escassetat d’aigua fa que la vida sigui molt difícil. Per sobreviure us caldrà parar orella i aprendre de les formes de vida de Duna. Però no abaixeu la guàrdia, sota la sorra daurada d’aquest planeta desèrtic s’oculten perills inimaginables i, qui sap, quines altres sorpreses més…

Capsa dedicada a l’ODS 6